HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.05.05. 23:40 hírmixer
Oszd meg!

Még mindig Fásy Mulató

Tovább égeti magát a Kolozsvári Magyar Diákszövetség

Címkék: erdély kolozsvár fásy mulató kmdsz

A blogunkhoz is eljuttatott közlemény szerint a Kolozsvári Magyar Diákszövetség „megdöbbenve értesült” arról, hogy a HírMix egyik cikke miatt „csúsztatás formájában, igaztalan vádak” érték a szervezetet. Hozzáteszik: „a cikk messzemenően kimeríti a lejáratás fogalmát, ezért a sajtóetika szabályainak megfelelően ragaszkodunk hozzá, hogy nyilatkozatunk megjelenjen az adott portálokon.”

Mivel nem vagyunk semmi jónak az elrontói, íme a teljes közlemény:

A Barikád.hu, a HírMix.hu, és a Szent Korona Rádió Szerkesztőségeinek figyelmébe!

A Kolozsvári Magyar Diákszövetség megdöbbenve értesült arról, hogy a 2009. április 17-i, Kolozsváron megrendezett Fásy Mulatóval kapcsolatban az Önök hírportáljain csúsztatás formájában, igaztalan vádak értek minket. Önök az "rácsok feszegetőinek", és a "népbutító misszió támogatóinak" neveznek bennünket, miközben nem veszik figyelembe a tényt, hogy a KMDSZ mindössze jegyeket terjesztett az említett rendezvényre. Fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy diákszövetségünk nem rendezőként vett részt. Mivel a kincses város egyik magyar szigete vagyunk, ezért a továbbiakban is kiemelten kezeljük az ilyen jellegű együttműködéseket, a partneri jegyterjesztést.

Az Önök cikke messzemenően kimeríti a lejáratás fogalmát, ezért a sajtóetika szabályainak megfelelően ragaszkodunk hozzá, hogy nyilatkozatunk megjelenjen az adott portálokon. Végezetül engedjék meg, hogy még egyszer idézzek a minket érintő "cikkből", és további sok sikert kívánjak az "emberi sötétség terjesztői" elleni harcukhoz!

Tisztelettel,
- -
Szabó-Györke Zsombor
KMDSZ PR-felelős

A HírMix reakciója:

  1. Először is azt javasoljuk Szabó-Györke Zsombor PR felelősnek, hogy válasszon más civil foglalkozást.
  2. A HírMix soha nem állította, hogy a KMDSZ bármilyen szervező státuszban vett volna részt Fásy Ádám primitív előadása kapcsán.
  3. Azt írtuk, Fásy cirkuszkaravánját jegyárusítással a „Kolozsvári Magyar Diákszövetség (KMDSZ) is segíti”. A KMDSZ válasza: mindössze jegyeket terjesztettek, mivel „a kincses város egyik magyar szigete vagyunk, ezért a továbbiakban is kiemelten kezeljük az ilyen jellegű együttműködéseket, a partneri jegyterjesztést.” Természetesen a HírMix tisztában van azzal, hogy mindezt pénzért csinálja a KMDSZ, rövid publicisztikai-pamfletünk mögöttes tartalma az lett volna, hogy akkor „pénzért mindent”? Most megjött a válasz: igen.
  4. A KMDSZ szerint a „cikk messzemenően kimeríti a lejáratás fogalmát”. Nos, az a szervezet, amely „továbbiakban is kiemelten kezeli az ilyen jellegű együttműködéseket”, azt nem kell lejáratni.
  5. Szándékunk ellenére is reklámot csináltunk Fásyék haknijának, ez se tűnt föl?
  6. Minket úgy hívnak, hogy hirmix.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr241105315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása