HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.03.01. 16:06 hírmixer
Oszd meg!

Jogi nyilatkozat

... azaz netikett iránymutató

Kérjük, hogy olvassa el figyelmesen az alábbi tájékoztatót, mielőtt böngészné a HírMix blogot. Azzal, hogy belép a HírMix blog oldalára, elfogadja a Jogi nyilatkozatban leírt feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználó.

Az HírMix blogon megjelenő hírek és információk a HírMix blog szellemi tulajdonát képzik, ha azok végén szerzőként hirmix.blog.hu van feltüntetve, különben a forrást névvel és hiperhivatkozással megadjuk. Megjegyzendő, hogy a szerzői jogi törvény értelmében napi hírek újraközléséhez nincs szükség engedélyre, csak akkor, ha a publikáló erről külön rendelkezik. A HírMix blogon megjelenő bejegyzésekre a Creative Commons Nevezd meg! 2.5 Magyarország licenc vonatkozik, azaz a bejegyzések tartalma

  • szabadon átvehető, terjeszthető,
  • átdolgozható,
  • akár el is adható,

mindössze egyetlen feltétellel: forrásként a HírMix blogot kell feltüntetni, elektronikus formában az átvett cikkre mutató hiperhivatkozással, nyomtatásban pedig a hirmix.blog.hu webcímet is kiírva.

  • szerző: HírMix
  • webcím: hirmix.blog.hu

A HírMix blog pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Ha publikált bejegyzést valamilyen okból lényegesen módosítanunk kell, a módosítás tényére és idejére jól láthatóan felhívjuk a figyelmet. A bejegyzésekhez a blog.hu regisztrált felhasználói hozzászólhatnak, de a hozzászólások tartalmáért a HírMix blog semmilyen felelősséget nem vállal. Az alapelvekbe ütköző jogsértő, vulgáris vagy mocskolódó hozzászólásokat a blog adminisztrátora figyelmeztetés nélkül törölheti, esetleg a felhasználót ki is tilthatja. A HírMix blog weboldala más weblapokra mutató linkeket tartalmaz, a HírMix blog azonban nem felelős más weboldalak eljárásmódjáért illetve tartalmáért.

A HírMix blog fenntartja a jogot a jogi nyilatkozat megváltoztatására.

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr40973535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása