HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.03.10. 00:53 hírmixer
Oszd meg!

Mit üzent Fekete Pákó a székelyeknek?

Címkék: bulvár erdély gagyi fekete pákó gyergyószentmiklós

Ámult-bámult Fekete Pákó Erdélyben, amikor kiderült, hogy Székelyföldön magyarok élnek. „Én azt hittem, külföldre jövök, és nézz körül, szinte mindenki magyarul beszél” – mondta a magyarországi gagyigyáros az Udvarhelyi Híradó riporterének. Pákó a múlt hétvégén Szentegyházán, Gyergyószentmiklóson és Gyimesközéplokon lépett fel. Ez az első erdélyi látogatása, amiből máris megállapította, hogy „nagyon kedves, aranyos emberek vannak itt, imádnivalóak”.

Beszélt arról is, hogy ösztöndíjjal keveredett Magyarországra, nemzetközi jogot tanult volna az ELTE-n, ám megbukott. Ezután belevágott „ebbe a média-őrületbe, amiből, hála istennek, úgy tűnik, hogy a mai napig is meg lehet élni, ide-oda hívogatnak, rengeteg a fellépés, örülök neki” – tette hozzá. Fekete Pákó azt üzente a székelyeknek, hogy legyenek boldogok, éljenek békében és didizzenek sokat, mert az egy nagyon jó dolog. (hirmix.blog.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr29992742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2009.03.10. 09:59:05

Mindenhol van igény a magas kultúrára.

mittu_domain · http://mittu-domain.blog.hu 2009.03.10. 16:46:57

Szegény székelyek, hogy megdöbbenhettek, hogy Magyarországon ilyen szarból is meg lehet élni. Lehet, hogy kontrollnak hívták meg. Meg akarták mutatni, hogy van még hova lefelé.

kittkatt (törölt) 2009.03.12. 10:43:16

Jesszus! Tenyleg???MAGYARUL BESZELUNK??? Azannyat!!! Meglepi, ugyi?? Pedig nem vagyunk allampolgarok....

new/world\\disorder 2009.04.21. 23:00:56

Ahogy hallotam, beöltöztették ezt az agyoniskolázottat női székelyruhába, és elhitették hogy ez a hagyományos székely férfi viselet....szánalmas egy ember. Bár nem hibáztatom, sok magyarországi "magyar" nem tudja , hogy a szomszédban kik is vannak.

hírmixer · http://hirmix.blog.hu 2009.04.22. 14:36:35

@new/world\\disorder: Ebben a sztoriban nem elsősorban Pákó a szánalomra méltó, hanem azok, akik hasznot húznak egy gyengeelméjű szerencsétlenkedéséből, és "sztárként" futtatják. Legkevésbé akartuk a székelyeket cikizni Pákó hülyeségeivel (ha valaki netán ezt gondolta volna).
süti beállítások módosítása