HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.04.07. 01:30 hírboncnok
Oszd meg!

Hatéves „hírrel” égette magát a Blikk

Demszky szerint a meztelen lányok elterelik a közlekedő figyelmét

Címkék: budapest bulvár blikk demszky

Szenzációként tálalta hétfőn a Blikk, hogy meztelenül fotóztatta magát (18+ oldal!) egy nő Budapesten a belvárosban. A cikkhez videót is mellékeltek, amin egy fiatal lány anyaszült meztelenül pózol egy fotósnak Budapest turisták által kedvelt közterületein, a Váci utcában, a Duna-korzón és a budai várnegyedben, a Mátyás-templom előtt.

Az egyszerűbb olvasók újságjának oknyomozó riportere ráharapott a sztorira, és rögtön meginterjúvolta még Demszky Gábort is, aki „veszélyesnek titulálta az ilyen forgatásokat, mert szerinte eltereli a közlekedők figyelmét.” (A jogász végzettségű főpolgármesternek természetesen nem a jog által védett közerkölcsi problémák jutnak az eszébe, egy liberális városban elvégre miért ne járhatna valaki pucéron, ha épp ahhoz szottyan kedve?)

Hogy milyen veszély lehet ilyen esetben a Váci utcán, a Duna-korzón és Mátyás-templom előtt, azt ne firtassuk, bár kétségtelen, könnyen bele lehet sétálni egy kirakatba, ha az ember nem figyel oda, tehát jogos a főmetrós figyelmeztetése. Az viszont vicces, hogy a Blikk „szenzációs felfedezése” kb. 6 éve terjed az interneten. Hasonló videókat, fotókat ezerszámra lehet találni Budapesttől Madagaszkárig.

No, de hát az újszülöttnek minden vicc új. Ha netán valaki kíváncsi az eredeti forrásra, az megnézheti itt (18+ oldal!). De ez se (18+ oldal!) semmi. Kedves Blikk, lehet folytatni... (hirmix.blog.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr921050919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása