HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.03.01. 09:27 hírmixer
Oszd meg!

Törvénytelen reklámért bírságolták a Vodafone Romániát

Címkék: románia vodafone

Megbírságolta a Vodafone romániai vállalatát a román szakhatóság, amiért az kéretlen promóciós üzeneteket küldött SMS-ben az ügyfeleinek – írja a Bloombiz gazdasági portál. A jogszabályok kifejezetten tiltják a hasonló reklámkampányt, ezért a mobilszolgáltatót 7000 lejre (500.000 forint) büntették. A román törvények szerint az ügyfeleknek csak akkor lehet – bármilyen formában – reklámanyagot küldeni, ha azok hozzájárulnak ehhez. Ebben az esetben a panaszos kifejezetten rögzítette a szerződésben, hogy ne küldjenek a részére hasonló ajánlatokat.

A Vodafone-t a közelmúltban már elmarasztalták egy hasonló reklámkampány miatt. A társaság Románia második legnagyobb mobilszolgáltatója, mintegy 9,6 millió ügyféllel rendelkezik. (hirmix.blog.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr55972870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása