HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.04.28. 15:09 hírmixer
Oszd meg!

Magyartanárnő: fene a büdös pofájába Mátyás királynak!

Címkék: rtl klub bulvár kolozsvár gagyi

Ritkán látott tahók kerültek be az RTL Klub április 24-i adásának A széf című vetélkedőjébe. Természetesen sok elemi szintű kérdés "épp nem ugrott be" az egyik nyegle fiatalúrnak és szőke feleségének. Utóbbi sajnálkozott is a kiesésen, mivel elmondása szerint a nyereményt szilikon-beültetésre költötte volna.

A szellemi mélypont akkor következett, amikor egy anya és lánya azzal a kérdéssel szembesült, hogy vajon kit ábrázol a Fadrusz János által tervezett lovas szobor Kolozsvár főterén. A megadott válasz, amelynek elfogadásáról kellett dönteniük, ez volt: Mátyás király. A magyar nyelv- és irodalomtanári diplomával (!) rendelkező anyukának viszont fogalma sem volt róla, hogy Mátyásnak, Fadrusznak (és mondjuk egyáltalán a magyar történelemnek) valami köze lenne Kolozsvárhoz. A két amőba ennél a lehetséges változatnál maradt, majd remegve várták az ítéletet: jó-e a válasz, vagy sem? Bejött ugye az 50%, majd a műsorvezető megjegyezte: Mátyás Kolozsváron született! Ekkor a magyartanár anyuka így válaszolt: „Fene a büdös pofájába!” Mit is mondhatnánk, fogadja hasonló jókívánságainkat a kedves játékos. (Krónika, HírMix)

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr181091573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása