HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.04.02. 00:58 hírmixer
Oszd meg!

Rekordigény a bajnaigordon.hu doménnévre

Címkék: bajnai gordon doménnév

Több száz igény érkezett az elmúlt napokban a bajnaigordon.hu doménnévre – derítette ki több doménregisztrátor adatai alapján a HírMix. Természetesen csak azóta ilyen népszerű ez a doménnév, mióta kiderült, Bajnai Gordon lehet az új miniszterelnök. Ezt a nevet eddig ugyanis sem Bajnai Gordon, sem más nem vette meg.

Információink szerint több fideszes sajtóközpontban azt reméli néhány újságíró, akik már egy hete beadták a kérvényt, hogy bejegyzik nevükre a bajnaigordon.hu-t. Erre viszont lényegében semmi esélyük, ugyanis az elkövetkező egy hétben Bajnai Gordon mindenképpen megtámadhatja az igényeket – mármint ha egyátalán igényt tart erre az internetes azonosítóra –, tekintve, hogy a doménregisztrációs szabályzat alapján elsőbbsége van a foglalásnál. (hirmix.blog.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr441041020

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rudie 2009.04.20. 12:10:24

Egyelőre még nem elérhető a whois info. Nyomon követhető itt:

whois.domaintools.com/bajnaigordon.hu
süti beállítások módosítása