HTML

HírMix

A máshol nem (vagy alig) publikált hírek oldala.

Email: hirmixblog [kukac] gmail [pont] com

Licencelés

Ha át szeretné venni valamelyik hírünket, kérjük, olvassa el Jogi nyilatkozatunkat!

Kedvencek

Hírkereső.ro
Hírfigyelő.ro
Hírkereső.hu
Index.hu
krónika.ro

Feliratkozás

2009.03.02. 00:13 hírmixer
Oszd meg!

Közpénzen védték Demszkyt a tojásoktól Nagyváradon

Címkék: demszky nagyvárad

„Demszky Gábor íróként érkezik a Körös-parti városba, a Noran kiadónál közelmúltban megjelent, Keleti éden című családregényét mutatják be” - minden sajtóorgánum így harangozta be a főpolgármester nagyváradi látogatását. Az utolsó pillanatban derült ki, hogy némi hivatalos ízt is adnak a vizitnek, Demszky a városházán is járt, ahol Ilie Bolojan polgármesterrel, valamint Biró Rozália és Gheorghe Carp alpolgármesterrel találkozott. Ott többek között a magyar főváros és a bihari megyeszékhely közötti turisztikai és kulturális kapcsolatok erősítéséről esett szó. Mindez arra volt alkalmas, hogy a könyvbemutató költségét ne a könyvkiadó és ne Demszky Gábor állja, hanem a budapesti adófizetők.

A HírMix elsőként hívta fel arra a figyelmet, hogy a legmagasabb biztonsági intézkedésekkel készülnek a könyvbemutatóra, attól tartottak ugyanis, hogy ismét tojással dobálják meg a főpolgármestert. Az esemény után ellentüntetők várták Demszkyt, akit esernyősök óvtak a tojásoktól. A HírMix úgy tudja, esernyős védelmi emberek Budapestről is érkeztek. Érdekesség azonban, hogy a Főpolgármesteri Hivatalban portaszolgálatot teljesítő alkalmazott is Demszkyt védte az ernyővel, holott az ilyen feladatot ellátó személyek munkakörében nincs benne olyan vállalás, hogy kísérniük kell külföldi útjaira a polgármestert. Főleg nem esernyővel. (hirmix.blog.hu)

A bejegyzés trackback címe:

https://hirmix.blog.hu/api/trackback/id/tr2974576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása